Laatste nieuws

Nieuw van Cozinezz! Servies in de mooie kleur aqua. Ook verkrijgbaar in off white.

Deze wenskaarsjes zijn gemaakt van soja. Onderin het glaasje zit een klein cadeau in de vorm van een lief bedeltje.

De Oesterkaars is een Hollands product en wordt met de grootst mogelijke zorg op een traditionele, ambachtelijke wijze vervaardigd. Alle oesterschelpen die niet gebruikt worden door de oesterboeren voor wederverkoop, wordt geselecteerd op bruikbaarheid om ze vervolgens te recyclen tot een mooie oesterkaars. Zo ontstaat een natuurproduct dat puur én milieuvriendelijk is.

Alle oesterschalen worden grondig gereinigd en daarna gevuld met zuivere paraffine. Zo is iedere Oyster Candle een pareltje om van te genieten.
De oesterkaarsen worden verpakt in de originele oesterdoosjes en zijn in verschillende formaten en zelfs met een navulling (Refill Pearls) verkrijgbaar. Voor een heerlijk badritueel is er ook een speciale cadeauverpakkingen met Bath Crystals in de geuren “Ocean” en “Sea Breeze”. Zo ervaar je zon, zee en strand in je eigen badkamer!

workshop macraméworkshop macrame  Wegens groot succes hebben we een extra workshop macramé ingepland!

Woensdag 26 september van 10.00 uur tot ca 12.00 uur inclusief koffie/thee en lekkers. Voor inschrijvingen en meer informatie kun je mailen naar info@zowieso.nl

Bag2BagVanaf september verkrijgbaar, Bag2Bag , leren tassen.

Bag2bagWat vinden jullie? Zo gaaf deze portemonnees in oa de nieuwe kleuren groen en blauw. Vanaf begin september verkrijgbaar.

Vanaf begin september mag ik me officieel verkooppunt noemen van dit geweldige merk! Bag2Bag, deze stoere kwaliteit leren tassen van Brabantse makelaardij.

Bag2Bag

Vanaf 12 juni 2018 verkrijgbaar! Deze foodsafe handgemaakte hapjesplank van eikenhout. Iedere plank is uniek! De afmeting is 45×15.Hapjesplank